Проект "Кредитний та лізинговий консалтинг"

Економічне становище та тенденції.

Проект "Кредитний та лізинговий консалтинг"

Повідомлення VasilGuk » 22 грудня 2009, 11:44

Я подав проет в міську раду "Кредитний та лізинговий консалтинг", бо міська рада проводила студентський конкурс. Але на співбесіді мені сказали, - "Хто буде фінансувати проект"? Але поясніть будь-ласка, навіщо тоді проводити конкурс, бо якби студенти знайшли спонсорів, вони б не зверталися до міської ради. Можливо я щось не розумію, поясніть будь-ласка.
VasilGuk

Повідомлення: 4
Місто: Червоноград

Re: Проект "Кредитний та лізинговий консалтинг"

Повідомлення Юрій Юрійович » 29 грудня 2009, 09:21

Вкажіть, будь-ласка, в яке управління чи департамент міської ради Ви подавали свій проект та хто проводив співбесіду?
Юрій Юрійович

Повідомлення: 1
Місто: Львів

Повідомлення VasilGuk » 02 січня 2010, 14:27

Юрій Юрійович написав:Вкажіть, будь-ласка, в яке управління чи департамент міської ради Ви подавали свій проект та хто проводив співбесіду?

Спочатку подавав у Фінансовий департамент, там не прийняли проект, а потім у Юридичний (найбільше сподобався, приємні люди). Хто проводив співбесіду в Фінансовому департаменті я не знаю, хіба що Світлана, яка цим всім займається і дві жінки.

Отже, мій проект прийняли, але проблема залишилася!!! Де всяти кошти? Навіть на такі банальні витрати, як папка, папір, канцелярські товари, чи може міська рада забезпечити хоча б цим, бо ж не будуть студенти платити зі своєї кишені, вони і так працюють на благо Львова. Мені повідомили, що в посольствах США, Великобританії можна виграти гранди, але це також не вихід (звичайно, якщо виграю хоч якусь суму то питання відпадуть).

Скажіть будь-ласка, куди мені звернутися в міській раді за фінансуванням проекту? Мені не потрібно захмарних коштів, просто хай виділять хоча б якусь суму, щоб я знав, що проект дійсно комусь потрібен!!!

P.S. Юрій Юрійович ви адміністратор форуму?
VasilGuk

Повідомлення Yura » 05 січня 2010, 12:19

У ЛМР відбувався конкурс соціально-культурних проектів Львівської міської ради на 2010 рік детальніше( http://www.city-adm.lviv.ua/news/actual/7110-konkurs-socialno-kulturnih-projektiv-lvivskoji-miskoji-radi-na-2010-rik ) детальніше саме про долю Вашого проекту можете дізнатись:
Відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради»
(пл.Ринок,1, каб. № 539, тел. 297-57-63, e-mail: civicpartner@city-adm.lviv.ua)
Прагніть не стати успішним, а стати людиною цінностей
Yura
Управління внутрішньої політики

Повідомлення: 30

Повідомлення VasilGuk » 06 січня 2010, 12:19

Але ж на студентський конкурс в бюджеты також повинны бути закладені хоча б якісь кошти?

Презентація найкращих проектів на зустрічі з міським головою з метою спільної реалізації з посадовцями
http://www.city-adm.lviv.ua/component/content/article/1/5628-konkurs-studentskih-projektiv

Я не прошу на проект великих коштів, мені просто потрібно щоб Міська рада виділила кошти хоча б на канцелярські товари, інші можливі витрати. А на рекламу це вже пізніше, коли будуть хоча б якісь результати.
VasilGuk

Повідомлення Ivan » 13 квітня 2010, 18:34

1.Шановний VasilGuk, чи можна подивитись на Ваш проект?

2.не зовсім є зрозумілою позиція
"мені просто потрібно щоб Міська рада виділила кошти хоча б на канцелярські товари, інші можливі витрати"

моя думка - якщо реалізовувати проект, то весь і у повній мірі.
Ivan

Повідомлення: 1
Місто: Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей