Все про програму «Перший кар'єрний крок» у ЛМР

Задайте свої запитання особисто тому чи іншому посадовцю та отримайте від нього свою відповідь.

Все про програму «Перший кар'єрний крок» у ЛМР

Повідомлення Yura » 02 березня 2010, 18:40

Зображення
Чат-конференцію проведе заступник начальника відділу кадрів, координатор проекту «Перший кар'єрний крок» п. Бордун Галина.
Народилась: 04.11.1976
м.Львів,
8 067 606 58 47
Професійна діяльність:

01.08.2006 – дотепер Львівська міська рада Заступник начальника відділу кадрів
- відповідальна особа за навчальний процес ЛМР
- відповідальна особа за впровадження програми «Перший кар’єрний крок»
- курація кадрових процесів Львівської міської ради
- організації підвищення кваліфікації працівників, зарахованих до резерву, формування кадрового резерву
- проведення атестації, розробленні заходів щодо реалізації рекомендацій атестаційних комісій
- приймання, переведення і звільнення працівників згідно з трудовим законодавством, положеннями, інструкціями.
2004 – 2006 - І ДКСШ «Малюк»
Консультаційна, корекційна, діагностична робота
Ведуча тренінгів:
- розвиток особистості
- формування «Я-концепції»
- партнерське спілкування
- ведуча семінарів «Освіта для забезпечення соціальної справедливості»

2002 – 2006 - Голова профспілкового комітету
1996 - 2004 - Вчитель початкових класів

Освіта:

2002 – 2005 - Дрогобицький державний педагогічний університет ім.І.Франка Спеціальність: Початкове навчання, психологія
Диплом спеціаліста: Практичний психолог

Тренінги:

2008 - Повний цикл тренінгів Френка Пюселіка
2007 - Формування ефективної команди
2006 - Сучасний проектний менеджмент та лідерство на онові КТ
2005 - Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину (ІСАР) «Єднання» «Львівська група медіації»
2004 - Партнерська програма інституційної розбудови – Тасіс. Підтримка громадського та місцевих ініціатив м. Київ
2001 - Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» м. Київ
Прагніть не стати успішним, а стати людиною цінностей
Yura
Управління внутрішньої політики

Повідомлення: 30

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 15:42

Olenka написав:Доброго дня, дуже дякую що є така програма перший кар'єрний крок, скажіть будь-ласка, як отримати документи про проходження стажування?
чи звертають увагу потенційні роботодавці на сертифікат про проходження стажування?

Доброго дня, Олено. Дякую за запитання. Якщо я тебе правильно зрозуміла, то мова йде про те, як потрапити на стажування. Для цього потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті ЛМР і відправити нам. наступний крок- ми запрошуємо Вас на зустріч на вказаний Вами емейл. Якщо Ви запитуєтеся, щодо отримання характеристики після стажування, то звичайно Ви її отримаєте після стажування від керівника структурного підрозділу, де Ви проходили стажування і копію наказу про зарахування на стажування. це є доброю рекомендацією до Вашого резюме. Наші стажисти вже подавалися на європейські програми. долучаючи диплом та характеристику.
Бордун Галина

Повідомлення: 13
Місто: Львів

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 15:43

Кароліна написав:Вибачте що питання не зовсім по темі. Але звідки ви черпаєте натхнення та ідеї нових проектів?
Чи у Вашому житті є Муза?

Муза - це Ви самі, я поважаю людей з якими працюю. Вірю в тебе що не все продається і купляється.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 15:55

Світлана К. написав:Доброго дня! Пані Галино, скажіть будь ласка, проходячи стажування у міській раді за програмою "Перший кар"єрний крок", які завдання здебільшого виконують стажувальники? І які перспективи залишитися на роботу після стажування? Щиро дякую.

Доброго дня, Світлано. На сайті ЛМР ми розміщуємо потреби управлінь щодо залучення на стажування молодих фахівців, поруч вид інформація про вид занять і період залучення. Тому завдання залежать від управління в якому Ви будете проходити стажування. Щодо переспективи залишитися на роботу. то згідно ЗУ "Про службу в органах місцевого самоврядування" прийняття на службу відбувається за результатми конкурсу. звичайно. що людина. яка була на стажуванні буде себе поводити на конкурсі більш впевнено ніж інші конкурсанти, бо протягом певного періоду практично долучалася до роботи у цьому управлінні.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 16:03

Дмитро написав:Добрий день,пані Галино.Хотів поставити питання:

1.Як проходить процедура зарахування на "Перший Крок" ?
2.Як можна дізнатися,що ти потрапив?

Доброго дня, Дмитре. Отже, як відбувається процедура зарахування на програму: 1. Вам потрібно на сайті ЛМР заповнити аплікаційну форму і відправити її на вказаний емейл.2. На ваш емейл надійде інформація про годину і день настановчої зустрічі. 3. Ви будете долучені до групи учасників на настановчі навчання. Яких є три. Під час навчання Ви дізанєтеся про різні програмиу ЛМР. які існують при управліннях міської ради, процедуру самого стажування. 4. На Ваш емейл буде надіслана інформація про можливість бути долученим на стажування до управління і вид діяльності. Ми відповідаємо на всі емейли, які Ви надішлете на karyera.lmr@gmail.com
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 16:20

Natalia написав:Доброго дня пані Галино! Найперше дякую Вам за те, що даєте можливість втілити ідеї молодих людей в життя! Маю до Вас такі запитання:
1.Що стало поштовхом для створення програми "Перший кар'єрний крок"?
2.Яка Ваша життєва мрія? І чи реалізували Ви цю мрію?

Доброго дня, Наталю. Відповідаю тобі на перше запитання:поштовхом для стоврення програми у ЛМР стали самі молоді люди, які проходили до нас з різними програмами і .власне, активісти самої програми, а це Михайло Буричка. Тузяк Христина, Софія Комар, Муцин Марта, а також Світлана Ковалишин. Мета цієї програми: формування молодих, перспективних мешканців Львова, які не із ЗМІ будуть знати про діяльність і розвиток міста, а черех практичне долучення до різних програм при управліннях міської ради. які не обовязково будуть працювати у ЛМР, а будуть майбутніми підпрємцями, науковцями і іншими активними мешканцями міста.
Щодо моєї життєвої мрії, то це і важке і просте запитання. Я вважаю, що мрія має бути такою, до якої потрібно завжди тягнутися і щоб було до чого тягнутися і йти. Якщо конкретніше, то я б дуже хотіла, щоб у львові був навчальний центр розвитку для майбутніх фахівців. Я думаю, що я до цього йду і перші тверді кроки зроблені.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 16:46

Yurko M написав:п. Галино, скажіть будь ласка, як Ви потрапили на роботу до ЛМР?

Що саме наштовхнуло Вас кооординувати проект «Перший кар'єрний крок» ? та чи завжди легко це вдається зробити?і як виглядає сама процедура стажування? кажуть що в деяких відділах, управліннях тільки "папери" перекладаєш...

Що на Вашу думку є найважливіше в цьому проекті? та чи багато людей прагнуть стажуватись у міській раді?

Доброго дня, Юрко.
Насправді, я із своєю командою і прописувала саму програму стажування, основною метою є формування резерву молодих. фахових кадрів. Чи легко це зробити, якщо займаєшся своєю роботою. яку сам творив із самого початку, то. так. щодо самої процедури стажування. вона є детально розписана на сайті ЛМР. Щодо виду робіт до яких ви долучаєтеся, то підчас навчання ми ознайомлюємо детальніше із всіма потребами у залученні молодих людей, а також ця інформація розміщена на сайті ЛМР.

Відповідь на інше питання. Найважливіше є те. що коден з Вас отримає жоливість:1.набратися досвіду;занйти однодумців, друзів 2.сформувати свою команду; 3.дати собі відповідь на запитання, що Ви можете робити у житті, чим займатися дальше. До нас приходять люди, які мають досвід роботим і хочуть почати все спочатку.
Щодо бажаючих, то кодного тижня, ми отримуємо близько 50 аплікаційних форм. Настановчі зустрічі відбуваються кожного четверга з 10.до 13.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 16:49

Yurko M написав:п. Галино, скажіть будь ласка, як Ви потрапили на роботу до ЛМР?

Що саме наштовхнуло Вас кооординувати проект «Перший кар'єрний крок» ? та чи завжди легко це вдається зробити?і як виглядає сама процедура стажування? кажуть що в деяких відділах, управліннях тільки "папери" перекладаєш...

Що на Вашу думку є найважливіше в цьому проекті? та чи багато людей прагнуть стажуватись у міській раді?

Я потрапила до ЛМР як всі працівники за результатми конкурсу і спочатку перший рік була на посаді головного спеціаліста.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 16:58

Enl написав:чия ідея, брати молодь на стажування ? та чи не потрібно просто можновладцям, щоб молодь робила за них "брудну" роботу? (паперову і т.д.)
та чи не є це експлуатування молоді? та введення їх в оману? тобто більшість з них мабуть йдуть туди, щоб отримати нові знання та повчитись чогось нового?

Доброго дня, на жаль, не знаю Вашого ім я. Я раджу долучитися Вам до нас і самому долучитися. На сайті ЛМР розміщена програма про стажування, а також потреби управлінь до залучення на стажування і яким видом роботи будуть займатися. Кожен із учасників програми робить свій вибір самостійно і рішення приймає також самостійно. Дуже багато залежить від кожного з учасників програмиі наскільки свідомо Ви знаєте, чого хочете навчитися.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 10 березня 2010, 17:06

Світлана К. написав:Ще скажіть будь ласка, коли Ви були студенткою, ким Ви хотілии стати? Чи подобається вам співпраця з студентами і, загалом, ваша робота?

Доброго дня, Світлано. В мене педагогічна освіта, і першим моїм навчальним закладом було тоді ще педагогічне училище у м.Бродах. Я завжди хотіла працювати там. де можна бути долученою до розвитку процесу,прийняття рішень, але для цього я працювала як тренер, вчитель, загалом у мене більше 14 років досвіду роботи і все це повязано із навчальними програмами, їх створенням і реалізацією. Я знаю одне, якщо хочеш щось змінити, то починай з себе, хочеш щось зробити, починай і роби спочатку сам, тоді і інші до тебе потягнуться.
Бордун Галина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей