Все про програму «Перший кар'єрний крок» у ЛМР

Задайте свої запитання особисто тому чи іншому посадовцю та отримайте від нього свою відповідь.

Повідомлення Бордун Галина » 12 березня 2010, 10:22

Зоряна_Козачок написав:доброго дня пані Галино.
чи не могли б ви розповісти(а точніше написати) детальніше яким чином можна подати вам на розгляд власну ідею чи майже готовий проект?
якого спрямування повинні бути ці проекти?
які шанси з Вашою допомогою втілити їх в життя?

Доброго дня. Сама програма "Перший карєрний крок" спрямована на те, щоб молода людина могла себе знайти. наше завдання:допомогти, скерувати, навчити. В грудні 2009 року ми впрерше провели конкурс "Студенських проетків", метою якого було вище пераховані засади. Власну ідею Ви можете подавати на настановчій зустрічі, прикріпляючи її до аплікаційної форми. проекти мають мати практичне скерування до розвитку: освіти, соціального захисту населення все те, чим займаються управління міської ради, звичайно, що не розробляємо авіатехніки і ін. Приходьте, я вас чекаю, наступна настановча зустріч в четвер з 10.00 до 13.00. до зустрічі.
Бордун Галина

Повідомлення: 13
Місто: Львів

Повідомлення Бордун Галина » 12 березня 2010, 10:25

Михайло написав:А де на сайті можна знайти аплікаційну форму «Перший кар'єрний крок» у ЛМР ?

Відкрийте розділ "Стажування". або задайте пошук "Перший карєрний крок".Якщо Ви все таки не заповнили аплікаційну форму, то приходьте на настановчу зустріч. вона відбувається кожного четверга з 10.00 до 13.00. до зустрічі.
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 12 березня 2010, 10:28

Христина написав:Доброго вечора!
Пані Галино, перш за все хочу висловити своє захоплення Вами, як цілеспрямованою, розумною, амбітною людиною. Я долучилася до програми "Перший кар"єрний крок" і можу з впевненістю сказати, що навіть знайомство вже дає змогу оцінити високий професіоналізм, активність, енергійність усіх людей, що співпрацюють з Вами.
За освітою я економіст, та в душі я освітянин (дуже сподобалась ця Ваша фраза, яка чітко мене характеризує). У мене до Вас таке питання : як Ви зрозуміли, чого саме прагнете в житті?
Дякую.

Дякую зща такі слова, на жаль Ви не вказали прізвища, щоб я мала модливість зрозуміти. хто Ви. Я живу за прнцом роби добро і тобі повернеться сторицею. Я рада запрошую ще раз Вас на розмову до мене і поговоримо про Ваш власний пошук глибше. до зустрічі.067 606 58 47
Бордун Галина

Повідомлення Бордун Галина » 12 березня 2010, 10:34

Христина написав:Доброго дня! У мене ще одне питання : Пані Галино, якого результату Ви очікуєте, чи вже мали змогу спостерігати, від проекту "Перший кар"єрний крок?
І з Вашого дозволу ще одне питання : працюючи зі студентами, як Ви можете оцінити рівень їхньої підготовленості, знань та бажання навчатись?
Дякую.

Христино, зробіть висновки самі. У Львові є 23 вищі навчальні заклади, це приблизно 170 000 студентів. З них активними є близько 2 000. На стажування власне приходять ті, що хочуть щось змінити в своєму житті. з них залишається в рік біля 1000. З них тільки 60 відсотків знає що таке проекти, програми. Моє завдання показати де є двері, а як їх будете їхз відчиняти і чи будете. то ...???
Бордун Галина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей