Проблеми транспорту!!!

Ваші відгуки — це думка громади міста.

Re: Проблеми транспорту!!!

Повідомлення Львів'янин » 07 лютого 2012, 20:04

Віктор написав:Шановні чиновники МИ вам платимо зарплату,вирішуйте будьте добрі наші проблеми

ви шо,з гамерики? чи шо?
Львів'янин

Повідомлення: 5
Місто: Львів

Повідомлення Аманда » 07 лютого 2012, 22:04

ужас что творится во львове!!!транспорта катастрофически не хватает!в транспорте холод!почему в транспорте не топится?окна замерзшие до того,что не видно куда он едет!почему не оглашают остановки???почему нет контролеров?почему нет порядка?
почему из центра невозможно выехать???
почему большие автобусы не останавливаются даже?пролетают мимо остановок, на которых стоит масса людей???!!!!в такой мороз!!!
что за беспорядок наделали???!!!руки б отняло у тех,кто переделал транспортную систему!
это теперь не транспортная система, а бред!!!
вы же посмотрите сколько людей стоит в очередях!!!можно доехать лишь с конечной остановки!!
свиньи!!!вас проклинают тысячи жителей и гостей этого прекрасного города!весь ваш род будет страдать за ваши деяния!что вы хорошего сделали?!родителям вашим должно быть стыдно за вас!!!
PS: с центра с 18.00 невозможно выехать в направлении санта-барбары. 6 автобусов 4а (единственный известный в этом направлении)прошло не останавливаясь! "что едет...?" "как доехать....?".....лишь масса вопросов, на которые не находишь ответа!!!
водители и те не могут ответить на элементарные вопросы - "со скольки до скольки едет маршрут?" и "какой интервал...?" понабирали нервно больных,которые ездят не известно как!-дергаются,не останавливаются,а открывают дверь на ходу и сразу же трогаются дальше!!
в больших автобусах открывается лишь первая дверь-да,не все платят!так вы что не знаете наших людей?заводите контролеров...пусть милиция в конце концов заходит проверять билеты!!!
что ж вы только видимость работы создаете???! что вы пытались улучшить???!!!если и вправду пытались-поинтересуйтесь,проанализируйте...прогнозируйте ситуацию-вы некомпетентны? так у вас полно советчиков и возможностей(которые вы используете лишь в своих целях!)
да какое ЕВРО???!!! иностранцы будут в шоке от этого города!!что здесь творится!люди вы или нелюди!
я выговорилась и уеду с этого города!подальше. и всем своим знакомым расскажу что здесь творится!
"довольный покупатель приведет пятерых, а недовольный уведет десятерых"!
Аманда

Повідомлення: 1

Повідомлення AnnaK » 07 лютого 2012, 23:31

Це просто жах! В вечері 4,02,12, я чекала на 4а 45 хвилин на жахливому холоді і не дочекавшись його була змушена їхати таксівкою, а 5,02,12 водій тої ж 4а, висадив людей на кінцевій зупинці в центрі, зачинив двері перед моїм носом і з'їхав з рейсу, наступної маршрутки я також не дочекалася. Сьогодні (7,02,12) з 21,45 до 22,35 жодної 4а теж не було, мені та іншим людям прийшлось майже годину простояти на морозі!
На жаль, після 21,00, така ситуація і з іншими маршрутами також!
Прийміть, будь ласка, якісь міри! Львів'яни не настільки заможні аби кожного дня їздити додому на таксі!!!
AnnaK

Повідомлення olex » 08 лютого 2012, 10:57

Прочитав майже всі попередні скарги і побажання...виглядає на те, що всі ми готові скаржитись, плакатись на форумах і слати прокльони в адресу влади, але задайтесь простим питанням, Чи це ВСЕ хоч якимось місцем зачіпає нашу владу?

Думаю жодним не зачіпає, тому що це все лише марна трата часу, і думаю якщо б кожен з тут писавших назбирав ще по 10-20 однодумців, і з їх допомогою блокував рух, на одній з "проблемних" вулиць Львова, то в той самий день хтось на "верху" почав нарешті думати про нас з вами, а не про новий джип.

Але наперед висловлю припущення, що цього не станеться, так як нам з вами набагато простіше писати слізні пости на форумах, ніж справді щось робити, тому вибачте за відвертісь, але ми маємо саме те на що заслуговуємо, ми дозволяємо собою маніпулювати, а потім ще й обурюємось чому все так погано.

Тому що ми, не проти цього...
olex

Повідомлення: 2

Повідомлення anbor » 08 лютого 2012, 14:21

Хочу "Щиро подякувати" Міську адміністрацію за нову транспортну схему, адже дякуючі їй робочій день моєї дружини збільшився на 3 години,без підвищення заробітної платні. Вона працює в центрі і, для того щоб влізти в маршрутку, виходить з дому в 7 ранку, а з роботи в 19,30, бо в маршрут номер 4а і в не пік час годі влізти. Крім того "Дякую" за те, що після 21,30 маршрутки фактично зникають і ми змушені користуватись таксі, це в принципі комфортно, але нажаль середньоукраїнська зарплатня цього не дозволяє. А особливу "Подяку" хочу висловити за ліквідація зупинки "вул.Чукаріна"на Хуторівці, я розумію, що влада дбає за фізичний стан пенсіонерів з вул.Чукаріна і збільшила їм дистанцію для піших прогулянок до ближчіх зупинок на 500 метрів, але не всім це в радість.І останнє, може нарешті в новій транспортій схемі з'явиться хоч якась кінцева зупинка на вул.Чукаріна чи ринку верхній Шувар?
anbor

Повідомлення 2pizza » 12 лютого 2012, 08:38

На цьому форумі хоча б модератор є?? Його взагалі ХТО-НЕБУДЬ читає, окрім звичайних львів*ян??
2pizza

Повідомлення: 4

Повідомлення msplviv » 15 лютого 2012, 09:56

Проблема транспорту в нашому місті і надалі залишається критичною, на-жаль. Дуже гірко, але влада ігнорує проблеми простих жителів, які щодня перемерзають на зупинках, пішки ходять великі відстані, з боєм втискаються в переповнені маршрутки. Я добираюсь колишнім 52 маршрутом в район Левандівки, але останнім часом взагалі не сідаю в неї. приходиться добиратись колишнім 67 або новим 10 до моста Левандівського, а далі пішки через міст - і далі по Рудненській... Це ще нічого, але 14.02 водій 52 маршруту, в який я чудом сіла, всю дорогу бавився в обганялки з іншим якимось автобусом, газував і гальмував дуже різко, на поворотах автобус ледь не вилітав з дороги. Звичайно ж люди всі мовчали, ними кидало в різні боки... І старші мужчини та жінки змовчали про таке відношення до себе. Це ж треба як наші жителі зневірені в собі, зацьковані, розгублені. Браво владі міста, бо добилися покори повної!!!
msplviv

Місто: lviv

Повідомлення olex » 15 лютого 2012, 13:08

msplviv написав: Дуже гірко, але влада ігнорує проблеми простих жителів, які щодня перемерзають на зупинках, пішки ходять великі відстані, з боєм втискаються в переповнені маршрутки.

В тому немає нічого дивного, бо що ці всі "перемерзлі" люди роблять для того щоб щось змінилось...правильно, роблять нічого, і в результаті мають нічого. Всі чомусь думають що хтось зробить все за них, ну то нехай чекають....
olex

Повідомлення: 2

Повідомлення Warrior » 16 лютого 2012, 09:55

треба у влади забрати службові авто та посадити іх на громадській транспорт на завжди..!!
тоді думаю вони скоро щось почнуть думати...
хоча думаю що вони почнуть їздити на своїх власних авто...
Warrior

Повідомлення: 6

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей