Сайт мерії
15 повідомлень • Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Сайт мерії
Дуже подобається, що сайт мерії Львова один з найпотужніших серед сайтів такого гатунку в Україні. Сильний дизайн (дизайнери добротно попрацювали), розвинута структура, розвиток.
Сподіваюсь, що повернуться сервіси розкладу поїздів та літаків та погода. Зручні вони були, як для мене, оскільки часто мандрую з Варшави до Львова та до Киїєва, тому така інформація є корисною!
Дякую розробникам порталу за вкладені сили.
Сподіваюсь, що повернуться сервіси розкладу поїздів та літаків та погода. Зручні вони були, як для мене, оскільки часто мандрую з Варшави до Львова та до Киїєва, тому така інформація є корисною!
Дякую розробникам порталу за вкладені сили.
- Petr
- Повідомлення: 4
- Місто: Warshaw/Kiev/Lwow
Re: Сайт мерії
Пане Петре!
Звичайно, що розклади руху поїздів, літаків будуть...просто все треба доопрацювати. Щоб коректно відображалось. Дякую за відгук.
Звичайно, що розклади руху поїздів, літаків будуть...просто все треба доопрацювати. Щоб коректно відображалось. Дякую за відгук.
Адміністратор порталу Львівська міська рада.
-

Ira - Адміністратор сайту
- Повідомлення: 9
Сайт мерії
На сайті буде ще багато потрібних закладок. Але потрібно знати і Вашу думку. Напишіть, будь ласка, які сервіси Ви вважаєте найбільш потрібними для мешканців на сайті.
-

Natalya_Mikhnova - Повідомлення: 2
Було б непогано максимально збагатити головну сторінку різною інформацією з сайту, на кшталт яко на сайті http://wiadomosci.wp.pl/, http://unian.net/ і т.д.
- Petr
- Повідомлення: 4
- Місто: Warshaw/Kiev/Lwow
Пане Петре!
Даний сайт - це тільки початок. Розробляючи цей портал, ми орієнтувалися на найбільш просунуті інформативні ресурси(ВВС і т.д.). Тому послідовно ми розвиваємо наш портал. Дякую за відгук.
Даний сайт - це тільки початок. Розробляючи цей портал, ми орієнтувалися на найбільш просунуті інформативні ресурси(ВВС і т.д.). Тому послідовно ми розвиваємо наш портал. Дякую за відгук.
Адміністратор порталу Львівська міська рада.
-

Ira - Адміністратор сайту
- Повідомлення: 9
Сайт красивий і функціональний. Тільки не зрозуміло навіщо при реєстрації ВИМАГАТИ мої адресу, мобільний телефон і ПІБ. Це можуть бути додаткові добровільні для заповнення поля, але вимагати це трохи нагло і, якщо чесно, не має сенсу. Оскільки той, хто не хоче давати вам приватну інформацію напише там неправдиві дані. А навіщо вам плодити в своїй базі даних Васів Пупкіних із телефонами 666 і адресами Нижньопупинський район село Волосянка 
І ще у мене питання - чи буде працювати на сайті RSS-канал? Зараз за посиланням http://www.city-adm.lviv.ua/rss порожньо. Я бачу, що новин досить багато, за оновленнями зручно слідкувати через RSS-рідер

І ще у мене питання - чи буде працювати на сайті RSS-канал? Зараз за посиланням http://www.city-adm.lviv.ua/rss порожньо. Я бачу, що новин досить багато, за оновленнями зручно слідкувати через RSS-рідер
- reporter
- Повідомлення: 1
- Місто: Львів
Щодо номера телефону і адреси - ситуація дуже проста. Львівська міська рада планує розпочати проект спільно з мобільними операторами sms-інформування про актуальні події у кожному районі міста. Наприклад, про відімкнення води або перекриття руху транспорту мешканців повідомлятимуть sms. Але наразі це тільки плани, ведемо перемовини з операторами, тому й не інформуємо поки мешканців. Дякуємо за Вашу активність.
-

Natalya_Mikhnova - Повідомлення: 2
Дійсно є зайві поля при реєстрації.
І ще, мій номер телефону справді має лише 10 символів і це з кодом країни. Прийшлось дописати кілька нуликів, адже система не вірить в короткі номери
І ще, мій номер телефону справді має лише 10 символів і це з кодом країни. Прийшлось дописати кілька нуликів, адже система не вірить в короткі номери
- Roman
- Повідомлення: 10
- Місто: Львів - Київ - Осло
Погоджуюсь з reporter, "Книга відгуків" із-за жорстких вимог щодо реєстрації, та й по формату, де-факто перетворилась у Форум. Звичайно це дещо зменшить хвилю емоційних і не завжди адекватних відгуків та скарг (як це було у книзі відгуків на старому сайті), але й в свою чергу віддалить вас від людей і їх проблем 

- AndyBoy
- Повідомлення: 2
- Місто: Львів
AndyBoy написав:Погоджуюсь з reporter, "Книга відгуків" із-за жорстких вимог щодо реєстрації, та й по формату, де-факто перетворилась у Форум. Звичайно це дещо зменшить хвилю емоційних і не завжди адекватних відгуків та скарг (як це було у книзі відгуків на старому сайті), але й в свою чергу віддалить вас від людей і їх проблем
Ті хто мають якісь, проблеми можуть зареєструватись, і написати про це... ЧИ написати своє звернення і відслати його нам,(http://www.city-adm.lviv.ua/authorities-the-city/help/help-citizens). Це повідомлення буде зареєстровано і на нього Вам дадуть відповідь. Коли Ви пишете у книгу відгуків, то там небуло жодної реєстрації, тобто людина вказувала собі будь який нікнейм й писала... а як тоді перевірити чи часто потрібно уточнити інформацію? А щодо номеру телефону й адреси проживання, тут вже писали відповідь.
Прагніть не стати успішним, а стати людиною цінностей
- Yura
- Управління внутрішньої політики
- Повідомлення: 30
15 повідомлень • Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей