Нова схема транспорту.
28 повідомлень • Сторінка 3 з 3 • 1, 2, 3
Re: Нова схема транспорту.
http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv
- San’OK
- Повідомлення: 1
- Місто: Львів
Почему отменили 74 маршутку???Уже отменили 42, хрен с ним ,но и 74.Как доехать с начала Г.Мазепы -Б.Хмельницкого?Я незнаю, кто там принимает "дурацкие решения", но вы людям делаете еще хуже.Не каждый просто напишет сюда, и не у каждого есть Интернет.Вы бы услышали много "хороших" слов в свою сторону.Зделайте Маршут на Б.Хмельницкого .Сложилось впечетление что вы не Мозгами думаете а Задом.Сидите там только штаны протираете и делаете как хуже.
- Ирина
- Місто: Львов
Треба ж людей відволікти від того, що робиться в країні. Он і придумали людям нову тему для розмови
- Андрій
- Повідомлення: 41
як доїхати з вулиці Зеленої до кінця пр.Чорновола???Окрім звичайно ж маршрутки 37,яка об'їжджає все місто???ніхто не підскаже...??????? 

- OlenaLviv2011
- Повідомлення: 2
Доброго дня.
Хочу пожалітись на роботу шоферів 20 маршруту. Зразу ж після 1 січня поступово почали ігнорувати рух по вул.Донецькій та Жовківській. Рухаються прямою по Б.Хмельницького. На 9,10 січня 20 маршрут взагалі не появився на Донецькій.
Хочу пожалітись на роботу шоферів 20 маршруту. Зразу ж після 1 січня поступово почали ігнорувати рух по вул.Донецькій та Жовківській. Рухаються прямою по Б.Хмельницького. На 9,10 січня 20 маршрут взагалі не появився на Донецькій.
- romanxxx
- Повідомлення: 7
Я дуже негативно відношусь до нової транспортної мережі. До нововведення по вул. Кн. Ольги їздили автобуси чотирьох маршрутів: 14; 16; 83; 95, в які вже в 7.30 ранку неможливо було сісти, бо вони вже не зупинялися. Зараз існує тільки два маршрути: 41; 114, на яких, можна доїхати до пр. Чорновола, але які вже 7.00 ранку не зупиняються на зупинках. Маршрут № 35, який курсував по вул. Кн. Ольги, взагалі, самовільно змінив маршрут руху, та рухається по вул. Ак. Сахарова на Новий Львів. Прошу владу Львова пояснити, про які позитивні моменти для мешканців конкретного району йдеться мова?
Тому, пропоную: 1. Змусити керівництво автоперевізника маршруту №35 відновити рух по вул. Кн. Ольги;
2. Продовжити шлях руху маршруту №45, який постійно напівпорожній, до зупинки гот. Львів, де можна пересісти на інші маршрути.
Дякую за увагу!!!
Тому, пропоную: 1. Змусити керівництво автоперевізника маршруту №35 відновити рух по вул. Кн. Ольги;
2. Продовжити шлях руху маршруту №45, який постійно напівпорожній, до зупинки гот. Львів, де можна пересісти на інші маршрути.
Дякую за увагу!!!
- Владислав
- Повідомлення: 5
Маршут № 41 . 3 дні стою на зупинці по 20 - 35хв. це не випадковість(так склались обставин), а закономірність.Прошу вас звернути увагу на інтервал руху цього маршуту.Також , зверніть увагу на те ,що маршутні актобуси розміщують по 2 номера 83 і 41 ввечері важко зорієнтуватись , який ж це № їде.За місяць вже повинні звикнути кому і яка маршутка потрібна.
- ната
- Місто: lviv
Народ, тримайтесь!)
Сьогодні по дорозі на роботу мені було боляче спостерігати за величезною чергою людей, які стоять в мороз і чекають маршрутку, якої не було.
То я взяв 4 людей до себе в авто безкоштовно.
Сьогодні по дорозі на роботу мені було боляче спостерігати за величезною чергою людей, які стоять в мороз і чекають маршрутку, якої не було.
То я взяв 4 людей до себе в авто безкоштовно.
- Андрій
- Повідомлення: 41
28 повідомлень • Сторінка 3 з 3 • 1, 2, 3
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей