Безкоштовний проізд 1 січня

Ваші відгуки — це думка громади міста.

Безкоштовний проізд 1 січня

Повідомлення Каріна » 03 січня 2012, 17:11

Шановні добродії з ЛМР та наш дорогий МЕР. Поясніть мені будь-ласка хто помилився:
Майже кожний другий громадянин Львова чув по радіо чи телевізору, читав в інтернеті чи газеті, що 1 січня 2012 року проїзд в усіх маршрутних таксі і автобусах Львова безкоштовний.
Моя сім'я у складі 3 чоловік 1 січня 2012 року приблизно в 13.00 зібралася в АШАН. Сідали ми на зупинці Максимовича по вулиці стрийській в 40 маршрутне таксі. Зайшовши в маршрутку, водій з нас одразу почав вимагати гроші за проїзд. Коли чоловік звернув його увагу на те, що Андрій Садовий оголосив, що 1 січня проїзд безкоштовний, водій пояснив, що Андрій Садовий мав на увазі тільки свої автобуси (такі як колишній 11). В маршрутках проїзд платний і з своєї кишені він за нас платити не буде. Ми заплатили 6 грн. Далі на моє питання до котрої маршрут буде їздити, водій заявив, що якщо люди і далі будуть неоплачувати, а говорити про безкоштовний проїзд, то взагалі з'їде з маршруту.
Так хто памилився: Андрій Садовий оголошуючи про безкоштовний проїзд в усіх маршрутках, чи водії які здирали гроші з людей. І якщо правий МЕР, то в чию кишеню пішли оплачені нами кошти за проїзд???

Хочу додати, що додому ми добиралися з Ашану "3а" автобусом, в якому водій чемно вертав кошти всім тим пасажимрам, які не знаючи про новорічну акцію передавали кошти.
Буду дуже вдячна за відповідь на емейл.
Каріна

Повідомлення: 2
Місто: Львів

Re: Безкоштовний проізд 1 січня

Повідомлення Dracula » 03 січня 2012, 17:15

Прохзд мав бути безплатним у всіх нових та змінених маршрутках та автобусах, що появились 1 січня. Я добирався безплатно маршруткою №30.
Dracula

Повідомлення: 6
Місто: Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей